SPORT

Sport er vores store passion

Vi arbejder med professionelle sportsfolk og trænere, for at skabe den bedste mentale-, sociale- og fysiske balance som grundlag for den bedste performance.

Coaching af sportsfolk

For at en sportsudøver kan præstere optimalt og skabe de bedst mulige resultater, er det vigtigt, at et fundamentet i form af mental trivsel, sociale kontakter og klart definerede målsætninger er på plads. Derfor arbejder vi både med udøverens personlige lederskab, og med den fysiske, mentale og sociale sundhed.

Træning af amatørryttere og cykelmotionister

Er du cykelmotionist, og drømmer du om at komme i bedre form? Ønsker du at bruge din træningstid så effektivt som muligt? Og om at følge et træningsprogram, som hjælper din motivation på vej, fordi du med et målrettet program har besluttet dig for at følge en dedikeret vej mod et mål? Lidt ligesom du måske griber sagerne an på andre områder i dit liv. F.eks. i dit arbejdsliv.

Træning af trænere

Konceptet ”Træning af trænere” er relevant for dig, som helt grundlæggende ønsker professionel og målrettet sparring på talentudviklingsfaglige overvejelser og beslutninger, som i sidste ende støtter op om, eller ligefrem skaber sportslige koncepter.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top