Træning af amatørryttere og cykelmotionister

Er du cykelmotionist, og drømmer du om at komme i bedre form? Ønsker du at bruge din træningstid så effektivt som muligt? Og om at følge et træningsprogram, som hjælper din motivation på vej, fordi du med et målrettet program har besluttet dig for at følge en dedikeret vej mod et mål? Lidt ligesom du måske griber sagerne an på andre områder i dit liv. F.eks. i dit arbejdsliv.

Hvis du kan sige ja til nogle af ovenstående spørgsmål, har du chancen her. For vi tilbyder faglig og menneskelig kompetent hjælp til at strukturere din træning, uanset hvor lidt eller hvor megen tid, du har besluttet dig for at investere. 

Således vil du, med udgangspunkt i en personlig samtale, som afklarer dit mål, din forventede indsats samt det realistiske samspil mellem mål og indsats, modtage et skræddersyet træningsprogram, som du kan følge uge efter uge, mod et mål, som ligger måneder ude i fremtiden. Et mål som både kan være præstations- og sundhedsrelateret. Undervejs i forløbet har du løbende kontakt med din træner, Morten Bennekou, som justerer din træningsplan på baggrund af de givne omstændigheder.

Morten Bennekou er tidligere toptræner, idet han i tyve år har trænet og coachet nogle af Danmarks og verdens bedste cykelryttere, som på den baggrund bl.a. har vundet store internationale cykelløb, verdensmesterskaber samt etaper i Tour de France.

3.000 kr. pr. måned.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet