FOREDRAG

Foredrag

Her er et udpluk af vores mange foredrag inden for sport og ledelse.

Vi designer naturligvis også det foredrag som du og din virksomhed har behov.

Den kompetente leder

Dette foredrag handler om de evner og egenskaber, der kendetegner den gode leder og træner. Om at have personlighed. Og om at være i stand til at opbygge, vedligeholde og udvikle relationer mellem mennesker på en måde, som i sig selv skaber udvikling. Og nej, autopiloten imponerer ikke ligefrem en atlet med tunnelsyn, brækket kraveben og håndtaget i bund…

Talentudvikling i verdensklasse

Der er temmelig stor forskel på at tale om talent og på at tale om gode forudsætninger, og der er forfærdelig langt mellem dét at være talentfuld, og dét at udnytte potentialet og ad den vej måske opnå verdensklasse. Det hjælper jo ikke så meget at have en stor motor, hvis man ikke er i stand til at sætte den i gear…

Vinderkultur

Er man en taber, hvis man ikke er en vinder? Hvad vil det sige, at der på et givent sted hersker en vinderkultur? Og hvor mange vindere skal der egentlig til for at skabe, vedligeholde og udvikle en vinderkultur? Dette foredrag beskæftiger sig med, hvem og hvad der skaber en kultur og herunder en vinderkultur.

Mind the gap

Der er en verden til forskel på at skabe udvikling, resultater og succes i trygge, kendte rammer og på at gøre det samme i nye og mere krævende rammer på det næste niveau. Fordi miljøet dér ofte er hårdere, mindre socialt og mere kynisk. Dette foredrag drejer sig om de transitionsfaser, som er en uundgåelig del af ethvert udviklingsforløb, og som dermed spiller en vigtig rolle i et menneskes udvikling.

Sådan arbejder vi med professionelle cykelryttere

Dette foredrag af Morten Bennekou og Jesper Peter Rasmussen henvender sig til virksomheder.

Arbejdet med Verdens Bedste landshold

Dette foredrag af Morten Bennekou og Jesper Peter Rasmussen henvender sig til virksomheder, som er nysgerrige på, hvordan man arbejder med og skaber teamspirit i en verden befolket af individualister.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top