Ledelsesudvikling

Ledelsesudviklingsforløb

Balance og bæredygtighed i beslutningsprocesser er vigtigt og centralt i vores arbejde, og udvikling af dig som menneske er helt essentielt. Med udviklingen af dig som menneske skaber vi nemlig det bedste grundlag for udviklingen af dig i dit professionelle liv.

 

Billede-1_Individuelt-personligt-udviklings-forloeb

6 måneders ledelsesudviklings-forløb.
Værdier, mål og intelligenser – lederens vej mod bedre performance og balance

I dette forløb modtager du et online ledelseskursus, hvor du parallelt med kurset vil få et unikt og specielt tilrettelagt coachingforløb efter dine behov. Du vil i dette forløb få muligheden for at styrke dine ledelseskompetencer og samtidig have et fokus på din personlige vækst. Du vil opnå dybere indsigt i praksisorienteret ledelse og få et helhedsblik på dit lederskab, dine værdier, mål og intelligenser.

Billede-1_Abonnementsordning-for-lederen

Abonnementsordning for lederen

Vi har sammensat en ledelsespakke, hvor lederen kan få sat sin ledelse og sit personlige lederskab i perspektiv og samtidig få sparring når der er behov for det. Målet er både at støtte og perspektivere/udfordre lederen i det daglige ledelsesarbejde, samt at arbejde med specifikke ledelsesudfordringer og dilemmaer.

Billede-1_Udviklingsforloeb-for-topledelser

Udviklingsforløb for topledelser

Vi har udviklet og designet et fleksibelt udviklingsforløb for topledelser, der sikrer udfordring og støtte for den enkelte topleder og for topledelsen som helhed. Som topledelse skal du adgang til sparring af coaches med de rette kompetencer når du har brug for det, hvad enten det er online eller face-to-face coaching.

riccardo-annandale-7e2pe9wjL9M-unsplash

12 ugers online ledelseskursus

Vil du udvikle dig selv som menneske og som leder og blive bedre til at motivere både dig selv og dine medarbejdere? Vi har sammensat et online 12 ugers forløb til dig som har et ønske om at udvikle dine ledelseskompetencer og dermed styrke dit personlige lederskab. Du vil under forløbet blive mere bevidst om dine kompetencer, og samtidig også få dybere indblik i hvor du som leder har dine udviklingspotentialer.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top