Coaching af sportsfolk

For at en sportsudøver kan præstere optimalt og skabe de bedst mulige resultater, er det vigtigt, at et fundamentet i form af mental trivsel, sociale kontakter og klart definerede målsætninger er på plads. Derfor arbejder vi både med udøverens personlige lederskab, og med den fysiske, mentale og sociale sundhed.

 

Vi arbejder også med håndteringen af de kriser, som uundgåeligt opstår undervejs i enhver karriere. Fordi kriser og håndteringen af dem er af helt afgørende betydning, og fordi det er væsentligt, at de håndteres hurtigst muligt, når de opstår.

Op til konkurrencer har vi fokus på udøverens optimale spændingsniveau, for dermed at skabe de bedste betingelser for en optimal præstation og for de bedst mulige resultater.

Ugentlig kontakt face-to-face eller online defineret af sportsudøverens ønsker og behov.

Morten Bennekou

Jesper Peter Rasmussen

 

Pris: 40.000 kr. + moms pr. år.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top