Træning af trænere

Human Support tilbyder konceptet ”Træning af trænere”. Eller med andre ord kompetent, faglig sparring af trænere, som ønsker at arbejde med evnen til bl.a.:

 

At være træner er et job, som kræver mange kompetencer af meget forskellig karakter.

Først og fremmest skal du have forstand på den sport, det drejer sig om. Altså et højt sportsligt niveau. Og dernæst er det af lige så stor betydning, at du er i stand til at skabe gode, nære og fortrolige relationer og dermed kontakt til de atleter, du arbejder med. Oveni i disse kompetencer er det vigtigt, at du er i stand til at planlægge og prioritere din tid. Og sidst men ikke mindst skal du kunne interagere med en lang række interessenter, og i mange tilfælde agere som blæksprutte, da der ofte ikke er hænder nok til de mange opgaver, der skal løses.

  • At udvise den interesse og sociale nærhed, der skaber den gode relation.
  • At have tid til enhver tid.
  • At sikre tilstrækkelig tid til at gøre det, man er god til.
  • At sætte strategisk retning.
  • At slippe speederen, når det er nødvendigt.

Konceptet ”Træning af trænere” er altså også relevant for dig, som helt grundlæggende ønsker professionel og målrettet sparring på talentudviklingsfaglige overvejelser og beslutninger, som i sidste ende støtter op om, eller ligefrem skaber sportslige koncepter.

Jævnlig kontakt face-to-face eller online defineret af trænerens ønsker og behov.

Morten Bennekou

Pris: 40.000 kr. + moms pr. år.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top