Foredrag – Mind the gap

”Er du forberedt på det næste skridt i din udvikling? Og er du klar til at tage udfordringen op?”

Der er en verden til forskel på at skabe udvikling, resultater og succes i trygge, kendte rammer og på at gøre det samme i nye og mere krævende rammer på det næste niveau. Fordi miljøet dér ofte er hårdere, mindre socialt og mere kynisk.

Dette foredrag drejer sig om de transitionsfaser, som er en uundgåelig del af ethvert udviklingsforløb, og som dermed spiller en vigtig rolle i et menneskes udvikling.

Selvom en transitionsfase sjældent ligefrem er nem at komme igennem, findes der en række parametre med betydning for, om overgangen fra én fase til en anden i et udviklingsforløb ender som en succes eller en fiasko. Og om det nye uoverskuelige og som udgangspunkt utrygge miljø medfører stress og stagnation, eller om det med de rette forberedelser, en god strategi og det rigtige mind-set bliver udgangspunktet for videre udvikling og succes. Og her er det ikke uvæsentligt, om du vælger ”at spille med høje albuer”, vilje og tro på dit eget potentiale, eller om du sætter dig ned og får ondt af dig selv.

Dette foredrag af Morten Bennekou henvender sig til trænere, atleter, talentudviklere, erhvervsledere og HR.

 

Morten Bennekou

Pris: 10.000 – 18.000 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top