Foredrag – Talentudvikling i verdensklasse

”Talent er bare et forspring”

Der er temmelig stor forskel på at tale om talent og på at tale om gode forudsætninger, og der er forfærdelig langt mellem dét at være talentfuld, og dét at udnytte potentialet og ad den vej måske opnå verdensklasse. Det hjælper jo ikke så meget at have en stor motor, hvis man ikke er i stand til at sætte den i gear…

Foredraget handler om disse forskelle, og det handler om trænerens evne til at banke dem ind i knolden på sig selv, atleterne, andre trænere og ofte også på hysteriske forældre. Foredraget handler også om vigtigheden af, at træneren opbygger en kultur og dermed nogle mønstre, samtidig med at han eller hun er i stand til at integrere mønsterbrydere i et passende omfang. Og så sætter foredraget spot på forskellen mellem at fokusere på udvikling og udelukkende at stirre sig blind på præstationer og resultater. Uanset om det er træneren, udøveren, forældrene eller andre, der sætter fokus.

Dette foredrag af Morten Bennekou henvender sig tiltrænere, udøvere og atleter, talentudviklere, erhvervsledere, HR

Morten Bennekou

Pris: 10.000 – 18.000 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top