Foredrag – den kompetente leder

”Det værste du kan gøre for et stort talent, er at være bange for at stille krav”

Dette foredrag handler om de evner og egenskaber, der kendetegner den gode leder og træner. Om at have personlighed. Og om at være i stand til at opbygge, vedligeholde og udvikle relationer mellem mennesker på en måde, som i sig selv skaber udvikling. Og nej, autopiloten imponerer ikke ligefrem en atlet med tunnelsyn, brækket kraveben og håndtaget i bund…

Foredraget handler også om viljen og evnen til at facilitere egen udvikling, og om ikke at være bange for at give et spark i røven, til dem der i mange tilfælde trænger allermest til det. De bedste. Dem som ofte ikke får det spark så mange andre steder, fordi de har den position, de har. Og så sætter foredraget fokus på begrebet kultur, som nogle opfatter som en tagsten, som de som ledere har været uheldige at få i hovedet i en efterårsstorm.

Dette foredrag af Morten Bennekou henvender sig til trænere, talentudviklere, erhvervsledere, HR, lærere/pædagoger

Morten Bennekou

Pris: 10.000 – 18.000 kr.
 

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top