Hvorfor er målsætninger relateret til mental sundhed vigtige for livskvaliteten?

3 TIMERS WORKSHOP MED FOKUS PÅ MENTAL, SOCIAL OG FYSISK SUNDHED – MED IDEER OG KONKRETE VÆRKTØJER

I denne 3 timers workshop målrettet virksomheder sætter vi fokus på mental, social og fysisk sundhed, og hvor vi inspirerer og giver konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med sundhed for at forbedre præstation, styrke teams og forebygge stressproblematikker. 

Vi arbejder bl.a. med:

  • Fakta vedrørende fysisk, social og mental sundhed og stress.
  • Vi sætter fokus på mental, social og fysisk sundhed, og giver ideer og konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med sundhed for at forebygge stressproblematikker i teams og i virksomheder.
  • At formulere målsætninger i forhold til mental, social og fysisk sundhed – både professionelt og personligt.

Virksomhedens medarbejdere arbejder derudover med at formulere målsætninger i forhold til mental, social og fysisk sundhed både i professionel og privat kontekst. 

Jesper Peter Rasmussen

Pris: 10.000 – 15.000 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte direktør Jesper Peter Rasmussen på jr@humanperformance.dk eller tlf. 27116767 for mere info.

 

Besøg også gerne www.humansupport.dk hvis du er nysgerrig på hvordan vi arbejder med mental-, social- og fysisk sundhed som en stressforebyggende foranstaltning i virksomheder.

 

Har du set vores spændende foredrag om sport og ledelse eller vores kurser og workshops om Mental-, social- og fysisk sundhed?

Scroll to Top