Værdier

Værdier - det vi står for i Human Performance

Når vi i Human Performance arbejder med ledere og elitesportsfolk, ja, med mennesker i det hele taget, er det vores mål at sikre, at det enkelte menneske er i mental, social og fysisk balance. Vi arbejder målorienteret, og kæder de konkrete mål sammen med menneskelige og professionelle værdier, så indsatsen bliver bæredygtig. Samtidig med, at vi er optagede af at skabe det optimale spændingsniveau op til og under betydningsfulde præstationer. Med andre ord sætter vi skarpt fokus på, hvordan såvel mental, social som fysisk sundhed og det rette spændingsniveau udgør forudsætningerne for at præstere optimalt.

Enhver erhvervs-, eller sportskarriere, ethvert liv, byder på kriser undervejs. Kriser som styrker og modner, hvis de håndteres hensigtsmæssigt og med et åbent sind. God krisehåndtering kræver, at du er i balance i forhold til både din mentale og din fysiske sundhed samt i dit personlige lederskab. Hvis du er det, er du i besiddelse af de basale forudsætninger for at kommer styrket gennem kriserne – både som menneske og som leder. Og det uanset om du udelukkende leder dig selv, eller om du også leder andre.

Det optimale spændingsniveau er vigtigt, når du skal yde dit bedste. Da det er forudsætningen for, at du kan fokusere optimalt i din træning, i konkurrence, på dit arbejde eller i andre sammenhænge i dit liv.

I Human Performance er det helt centralt for os at skabe den rette og nødvendige tillid og tryghed, når vi møder dig i din virkelighed, med de ønsker og behov, du har.

I Human Performance brænder vi stærkt for det, vi laver. Vi er drevet af menneskers udvikling. Og så elsker vi at bidrage til, at mennesker når deres mål. På én gang er det vores håndværk og vores passion!

Vores arbejde handler ikke kun om mental træning, og vi fokuserer ikke kun på kortsigtede resultater. Vi arbejder med det komplette perspektiv, og vi stiller os til rådighed, når du har brug for det. Oftest er vi i daglig kontakt med dig i dagene op til en konkurrence eller en anden type præstation. Med henblik på at sikre det optimale spændingsniveau. Og det uanset om du er leder, træner eller sportsudøver.

I øvrige perioder er vi som udgangspunkt i ugentlig kontakt, hvor vi arbejder med de udfordringer, du oplever i forhold til at skabe indhold og balance i hverdagen.

Vi har skarpt fokus på ressourcearbejde. På at lære af det, vi er gode til, samt af vores positive erfaringer. Du er ekspert på dit område og vi er eksperter i vores, og vores indbyrdes tillids- og tryghedsbaserede samarbejde, skaber det potentiale, som i høj grad er værd at arbejde for.

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet