Hvem er vi?

Jesper Peter Rasmussen

Msc. in Organisations, Lærer, Psykoterapeut og Exec. Coach

Jeg er social entreprenør og iværksætter, og har været det, siden jeg som 27-årig startede en skole for børn med særlige vanskeligheder. Jeg har været skoleleder og forstander i 10 år, og jeg har arbejdet med ledelsesudvikling i danske virksomheder i 20 år. Og samlet set har jeg med den ballast og erfaring specialiseret mig i at arbejde med lederens personlige lederskab og præstation. Jeg coacher erhvervsledere og laver udviklingskurser for ledere på alle niveauer i dansk erhvervsliv, heriblandt for Nordea, Danske Bank, COOP, COWI, Topdanmark, Microsoft Danmark, NOVO og mange andre virksomheder.

Den røde tråd i mit liv og i min erhvervskarriere er arbejdet med relationer, samt dét at skabe værdibaserede og bæredygtige projekter og virksomheder. “Jeg tror, at vi udvikler os bedst, og skaber de bedste familie- og arbejdsmiljøer, når vi arbejder med vores egne og hinandens ressourcer.”

I perioden 2007-2020 var jeg medejer af og institutleder på Københavns Gestalt Institut, hvor vi har uddannede psykoterapeuter, proceskonsulenter og coaches.

I dag ejer jeg virksomhederne Stressambassadøren og Humansupport, hvor vi primært arbejder med behandling og forebyggelse af stress, angst og depression.

Jeg er passioneret og dedikeret i mit arbejde, og du vil mærke, hvordan jeg brænder igennem, når jeg arbejder med mennesker.

Derudover er jeg forfatter til bogen “GESTALT – vejen til øget awareness”.

Kontakt Jesper her: jr@humansupport.dk eller tlf. 27116767

 

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet